Donateur worden

Er zijn twee mogelijkheden als betaalwijze voor uw donatie:

1) automatische incasso. Minimale donatie bedraagt minimaal € 12,50 per jaar

Wanneer u de incassomachtiging invult, ondertekent en terugstuurt aan de penningmeester hoeft u verder niets meer te doen. Terugsturen is mogelijk via de post naar onderstaand adres of via email: penningmeester.svmk@gmail.com . De door u toegezegde donatie zal jaarlijks in de maand januari van de door u opgegeven rekening worden afgeschreven. Hierdoor bent u verzekerd van betaling en kunt u altijd profiteren van de voordelen van uw donateurschap.
U kunt hier de incassomachtiging downloaden
Wanneer u het niet eens bent met een incasso heeft u altijd 56 dagen het recht deze terug te draaien. Vult u ook uw emailadres in op het machtigingsformulier. Dat helpt ons om snel en adequaat nieuwtjes en informatie met u te delen.

 

2) U ontvangt van ons een factuur met het door u toegezegde bedrag
  
Het is ook mogelijk om niet te kiezen voor automatische incasso en jaarlijks een factuur te ontvangen. Dit betekent voor de penningmeester extra werk en extra kosten omdat voor overschrijvingen altijd aan de bank betaald moet worden. Dat is de reden dat het bestuur genoodzaakt is om bij betaling met een factuur een extra bedrag van € 1,50 in rekening te brengen.
Wanneer u hierover nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen via penningmeester.svmk@gmail.com . Wanneer u niet beschikt over internet mag u ook telefonisch contact opnemen via tel.nr. 010-4827415.
Penningmeester St. Vrienden van de Marinierskapel
Zevenoord 60
3079 MG Rotterdam

 

Kies uw betaalwijze:

U doet graag een eenmalige donatie? 

IBAN: NL71 INGB 0004 8380 72

tnv "Vrienden van de Marinierskapel"

 

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com